Hopp til hovedinnhold
24.01.2023

Sjekk om bøkene du har på din pensumliste er tilgjengelige som e-bøker 👩🏼‍💻

E-bøker gjør studiehverdagen lettere. Ikke bare tar de mindre plass i sekken og gir deg flere andre gode fordeler, men sjekk prisen!

Bildet viser en jente som har to stabler med fysiske pensumbøker. Mellom stablene søker hun etter digitale pensumbøker på nett hos Allvit for å slippe å bære disse bøkene til skolen hver dag. I tillegg er digitalt pensum billigere og sparer henne for penger. Hun sitter på biblioteket ved en pult ved siden av vinduet. Nede i høyre hjørne ser du den gule logoen til Allvit.

Sjekk om bøkene du har på din pensumliste er tilgjengelig som e-bøker: Hos Allvit finner du digitale pensumbøker på nett i PFD- og EPUB-format. E-bøker gir deg mange muligheter du ikke får i fysiske bøker.

Slik fungerer Allvit

Vi ønsker å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med studiene dine. Derfor tilbyr vi digitale pensumbøker i PDF- og EPUB-format 📚➡️🧑🏽‍💻

Les direkte på Allvit.no

E-bøkene leser du i nettleseren din, og du kan enkelt tilpasse leseopplevelsen som du ønsker. Du kan endre font, skriftstørrelse og justere sidedeling.

Søk, ta notater, markeringer og kopier tekst

Vi ønsker å bevare de samme mulighetene du har i en fysisk bok, men gjøre studiehverdagen enda mer effektiv med å legge til flere funksjoner:

  • Du kan enkelt søke etter ord og uttrykk
    (Tenk så kjekt på hjemmeeksamen 🤫)
  • Klikke deg direkte til et ønsket kapittel ved å bruke innholdsfortegnelsen (EPUB)
  • Ta notater og markeringer direkte i teksten
    (Du beholder notatene dine også etter at lånet eller lisensen din er utløpt 🤩)
  • Du kan kopiere tekst og få med korrekt kildehenvisning, slik at du enkelt kan bruke teksten i oppgaveskriving
    (Du kan kopiere opptil 10% av teksten i bøker i EPUB-format)

Finn e-bøkene du trenger 🔎

Sjekk om bøkene du har på din pensumliste er tilgjengelig som e-bøker. Søk på hva som helst: Tittel, forfatter, emne eller andre viktige stikkord og finn bøkene du trenger. Du kan også søke i bøkenes innhold før du kjøper tilgang.

Kjøp eller lei bøker

Velg om du vil kjøpe tilgang til e-boken for bare et semester, eller kjøpe den slik at du har den for alltid. Legg også merke til den studentvennlige prisen! 🤑

E-bøker kan spare deg for både penger og plass, og ikke minst gi deg en lettere studiehverdag. Kom i gang i dag og sjekk om dine pensumbøker er tilgjengelige som e-bøker her.

Dine data – ditt valg

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies) og brukerdata til analyse og noen funksjoner. Les mer om hva slags data vi bruker, hvordan vi administrerer dem og dine rettigheter i cookie-erklæringen vår.

Du kan velge å kun ha nødvendige informasjonskapsler og brukerdata, men du kan også velge å godta alle. Slik hjelper du oss med å finne de riktige bøkene og tilpasse tjenesten for deg!