Hopp til hovedinnhold
bokomslag: Klinisk ernæring
Christine HenriksenCathrine Borchsenius

Klinisk ernæring

2022Bokmål254 siderOpplesing tilgjengelig
Ikke inkludert i abonnementet Allvit+

Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker.

Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019.

Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander.

Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.

ISBN9788205572058
UtgiverGyldendal
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2019
ISBN på tilsvarende papirutgave9788205523937
Originalt formatEPUB
ForfattereChristine HenriksenCathrine BorchseniusKjetil Retterstøl
Tilgjengelig for opplesingJa
Inkludert i abonnementet Allvit+Nei

Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker.

Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019.

Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander.

Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.

Om boka

ISBN9788205572058
UtgiverGyldendal
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2019
ISBN på tilsvarende papirutgave9788205523937
Originalt formatEPUB
ForfattereChristine HenriksenCathrine BorchseniusKjetil Retterstøl
Tilgjengelig for opplesingJa
Inkludert i abonnementet Allvit+Nei

Fagområde