Hopp til hovedinnhold
Kort vei til ny
kunnskap
Vi lanserer Allvit+ for bedrift! Et bedriftsabonnement på faglitteratur gir enkel tilgang til faglig oppdatering, videreutdanning og research på deres fagområde.

Slik virker det

Allvit gir dere peiling

På allvit.no får du tilgang til faglitteratur fra de største forlagene i Norge. Bøker kan leses i sin helhet direkte i nettleseren på alle platformer. Du kan markere tekst, notere og opprette bokmerker.

Abonnement på kunnskap

Allvit+ er et abonnement der deres ansatte får tilgang til et helt bibliotek av faglitteratur. Omtrent 2000 av bøkene på allvit.no er inkludert i abonnementet. Et abonnement tegnes for ett år av gangen.

Superenkel tilgang

Dere velger hvor mange av deres ansatte som skal ha tilgang. Når en ansatt logger inn med sin e-postadresse (feks.: kari@bedrift.no), får den ansatte automatisk abonnementet dersom det er ledige plasser.

Priser

Start

kr4644

per år

Inntil 2 brukere

Bestill

Liten bedrift

kr10320

per år

Inntil 5 brukere

Bestill

Mellomstor bedrift

kr18060

per år

Inntil 10 brukere

Bestill

Stor bedrift

Etter avtale

Mer enn 10 brukere

Ta kontakt

Kom igang!

Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere i gang.
Portrett av Ida Stene
Ida Stene

Kunde- og innholdsansvarlig

ida@allvit.no

Spørsmål og svar

Nei, abonnementet betales i sin helhet ved avtaleinngåelse, og det er derfor ingen løpende utgifter å stoppe. Dere har tilgang til bøkene i antall måneder dere inngikk abonnementet på.

Da vil dere miste tilgangen til bøkene. Hvis du ønsker å beholde tilgangen til bøkene, må dere enten tegne nytt abonnement eller leie eller kjøpe bøkene dere trenger (for hver enkelt bruker).

Dere får ikke lastet ned bøkene. Slik er det på grunn av kopibeskyttelse – vi har ikke lov til å sende ut selve fila på bøkene. Bøkene leses direkte i nettleseren på din PC eller Mac, og kan også leses i nettlesere på andre enheter.

Av ulike grunner, blant annet Bokloven, har vi ikke mulighet til å inkludere alle bøkene på allvit.no i abonnementet Allvit+.