Hopp til hovedinnhold

KJØPSVILKÅR

Innledning

Disse vilkårene regulerer kjøp på Allvit.

Allvit er en digital markedsplass hvor du kan kjøpe digitale pensumbøker direkte fra det enkelte forlaget. Allvit eies og drives av selskapet Allvit AS (organisasjonsnummer 914795133). Fra tid til annen vil vi oppdatere vilkårene. Ved større endringer vil vi informere deg direkte om oppdateringen gjennom en epost til den epostadressen du har oppgitt.

Bestilling på Allvit

Du kan foreta kjøp fra Allvit på vår webside Allvit.no. Du må ha en personlig bruker på Allvit for å gjennomføre kjøp på Allvit.

Betaling og levering

Alle priser oppgis i tilknytning til det enkelte produktet. Totalpris for bestillingen oppgis før du bekrefter kjøpet og går videre til betaling. Det påløper ingen leveringstillegg eller andre tillegg. Betaling gjennomføres med Vipps eller ved å registrere betalingskort. Kjøpet ditt er tilgjengelig kort tid etter at betalingen er gjennomført. Du får tilgang til boken du har kjøpt eller tilgang til alle bøker som er inkludert i ditt abonnement. Dersom du har valgt å automatisk fornye abonnementet ditt og vil stoppe det, kan du avslutte abonnementet ditt på din profil: https://allvit.no/profil/abonnement

Angrerett og reklamasjon

Når du kjøper en ebok-lisens eller et abonnement får du tilgang til boken/bøkene umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n. Dersom det er noe galt med boken vil vi naturligvis ordne dette ved å gi deg en ny ebok eller kreditere kjøpet. Ved feil ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice raskest mulig slik at vi kan ordne opp.

Rettigheter

Ebok-lisenser som du har kjøpt på Allvit er dine, men for å unngå ulovlig spredning av bøkene er bøkene kun tilgjengelige på Allvit.no og kun på din personlige bruker. E-bøker er vernet etter Åndsverksloven. Uten uttrykkelig samtykke er eksemplarfremstilling, for eksempel ved ulovlig fildeling, og annen kopiering ikke tillatt med mindre det er hjemlet i lov (kopiering til privat bruk, sitat o.l.). Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatnings- og straffeansvar i henhold til Åndsverksloven.

Behandling av personopplysninger

Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at ALLVIT kan behandle dine personopplysninger i tråd med følgende retningslinjer og vår personvernpolicy. Hvis du ønsker å endre personvernsinnstillingene dine kan dette gjøres på dine kontosider i Allvit.

Markedsføring

Allvit vil sende deg markedsføring i form av nyhetsbrev eller lignende basert på kundeforholdet mellom deg og Allvit. Dersom du ikke ønsker å motta slik markedsføring basert på kundeforholdet kan du gi beskjed til oss om dette direkte til kundeservice, eller ved å følge avmeldingslenken i markedsføringshenvendelsene du mottar.

Tekniske krav

Kjøp og lesning av ebøker kjøpt på Allvit forutsetter at du har tilgang til utstyr som for eksempel datamaskin med internettilgang. Bruken av produktene kan kreve at du fra tid til annen oppdaterer operativsystem, eller nettleser. Gjennom å akseptere kjøpsvilkårene godtar du også at det er ditt eget ansvar å sørge for å følge systemkravene som er nødvendige for å bruke Allvit.

Spørsmål?

Har du flere spørsmål, kan du lese mer på nettsidene våre. Du er også velkommen til å kontakte vår kundeservice hvor alle henvendelser blir besvart fortløpende.