Hopp til hovedinnhold

Om Allvit

Allvit AS ble etablert i 2022 og har hovedkontor på Digs i studentbyen Trondheim. Noen av oss jobber også fra andre steder i verden, hele tiden eller av og til. Vi utvikler og drifter allvit.no med stor entusiasme. Vi har røtter i forlagsbransjen, og eies av Aschehoug og Cappelen Damm. Sammen skal vi utvikle Allvit til å bli den beste digitale lese- og læringsopplevelsen for deg.

I Allvit lærer vi noe nytt hver dag og har flinke folk som er opptatt av kvalitet og nytenking. Vi gjør studiehverdagen lettere!

Kontakt oss gjerne på support@allvit.no for tilbakemeldinger, forslag til forbedringer og innspill til funksjoner dere ønsker på Allvit. Vi hører gjerne fra deg!

Magnus

Magnus

Daglig leder (CEO)magnus@allvit.no

Magnus er en engasjert leder som er opptatt av at vi sammen sørger for at Allvit gjør studiehverdagen lettere. Han har lang erfaring med å bygge nyskapende produkter og tjenester i bokbransjen, samt i sine egne start-ups.

Funfact: Jeg har pusset opp fengsel i Uganda

Ida

Ida

Kunde- og innholdsansvarligida@allvit.no

Ida leder avdeling for kundeservice og jobber for at kundene skal få den beste opplevelsen på Allvit. Hun har erfaring fra bokbransjen så sørger for at pensumet og andre ressurser du trenger blir tilgjengelig for deg. Vil du selge din bok på allvit.no? Ta kontakt med Ida.

Funfact: Jeg kan lese punktskrift

Christina

Christina

Markeds- og kommunikasjonsansvarligchristina@allvit.no

Christina sin viktigste oppgave er å informere deg og de andre studentene om de mest effektive studieteknikkene-, bøkene og metodene for at du skal få best mulig resultater, samtidig som du bruker minst mulig tid (og penger ikke minst) på studiet. I tillegg sørger hun for at du får tak i pensumbøkene du trenger til ditt studie.

Funfact: Jeg har aldri sett Titanic eller Harry Potter

Nikolai

Nikolai

Frontend-utvikler

Nikolai er tysk og elsker å bygge flotte brukergrensesnitt som kjører på alle enhetene dine. Han har jobbet med alt fra Arduino til React, og skal sørge for at det å bruke Allvit er ren glede for deg!

Funfact: Jeg tilbrakte en sommer med å reise rundt i Europa i en selvkonstruert varebil.

Andrii

Andrii

Backend-utvikler

Andrii kommer fra Ukrania. Han er en ingeniør med mye erfaring med å bygge vellykkede produkter på ulike områder. Han er lidenskapelig opptatt av applikasjonens ytelse, stabilitet og tilgjengelig. En teknisk fyr med andre ord.

Funfact: Jeg fikk førsteplass i «Wingsuit Nationals».

Våre kundekonsulenter

Våre kundekonsulenter er alltid der for deg når du trenger hjelp. De svarer deg på spørsmål du måtte ha, enten det er noe du ikke får til eller noe du ikke finner frem til. Vår chat er for tiden bemannet hverdager (man-tors) mellom 09-18 og fredager 09-16. Utenom åpningstiden svarer vi så raskt vi kan på mail. Har du andre spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt på support@allvit.no.

Nora

Nora

Kundekonsulent

Nora fullfører ved siden av stillingen sisteåret sitt på forretningsjus og økonomi ved Handelshøyskolen BI i Trondheim. Som kundekonsulent er Nora utrolig hyggelig og møter deg alltid med tålmodighet.

Funfact: Jeg er fem-menning med moren min

Ole Martin

Ole Martin

Kundekonsulent

Ole er midt i utdanningen sin innen International Management ved Handelshøyskolen BI i Trondheim. Han er en god kompis for alle som tar kontakt, og løser problemene dine raskt.

Funfact: Jeg hadde lappen i 8 timer før jeg kræsjet bilen til fæffæ

Daniel

Daniel

Kundekonsulent

Daniel har en skikkelig gründer i seg og jobber ved siden av stillingen i Allvit med forretningsutvikling av to andre startup-bedrifter. Han er alltid på ballen og prioriterer å hjelpe deg foran noe annet.

Funfact: I 2020 gikk jeg og to venner til fots fra Oslo til Norefjell, 121 km på 4 dager, fordi vi tenkte det kunne være gøy å si at “vi hadde gått hjemmefra og til hytta”. Anbefales ikke å prøve!