Hopp til hovedinnhold

Om Allvit

Allvit AS ble etablert i 2022 og har hovedkontor på Digs i studentbyen Trondheim. Noen av oss jobber også fra andre steder i verden, hele tiden eller av og til. Vi utvikler og drifter allvit.no med stor entusiasme. Vi har røtter i forlagsbransjen, og eies av Aschehoug og Cappelen Damm. Sammen skal vi utvikle Allvit til å bli den beste digitale lese- og læringsopplevelsen for deg.

I Allvit lærer vi noe nytt hver dag og har flinke folk som er opptatt av kvalitet og nytenking. Vi gjør studiehverdagen lettere!

Kontakt oss gjerne på support@allvit.no for tilbakemeldinger, forslag til forbedringer og innspill til funksjoner dere ønsker på Allvit. Vi hører gjerne fra deg!

Magnus

Magnus

Daglig leder (CEO)magnus@allvit.no

Magnus er en engasjert leder som er opptatt av at vi sammen sørger for at Allvit gjør studiehverdagen lettere. Han har lang erfaring med å bygge nyskapende produkter og tjenester i bokbransjen, samt i sine egne start-ups.

Funfact: Jeg har pusset opp fengsel i Uganda

Ida

Ida

Kunde- og innholdsansvarligida@allvit.no

Ida leder avdeling for kundeservice og jobber for at kundene skal få den beste opplevelsen på Allvit. Hun har erfaring fra bokbransjen så sørger for at pensumet og andre ressurser du trenger blir tilgjengelig for deg. Vil du selge din bok på allvit.no? Ta kontakt med Ida.

Funfact: Jeg kan lese punktskrift

Christina

Christina

Markeds- og kommunikasjonsansvarligchristina@allvit.no

Christina sin viktigste oppgave er å informere deg og de andre studentene om de mest effektive studieteknikkene-, bøkene og metodene for at du skal få best mulig resultater, samtidig som du bruker minst mulig tid (og penger ikke minst) på studiet. I tillegg sørger hun for at du får tak i pensumbøkene du trenger til ditt studie.

Funfact: Jeg har aldri sett Titanic eller Harry Potter

Nikolai

Nikolai

Frontend-utvikler

Nikolai er tysk og elsker å bygge flotte brukergrensesnitt som kjører på alle enhetene dine. Han har jobbet med alt fra Arduino til React, og skal sørge for at det å bruke Allvit er ren glede for deg!

Funfact: Jeg tilbrakte en sommer med å reise rundt i Europa i en selvkonstruert varebil.

Andrii

Andrii

Backend-utvikler

Andrii kommer fra Ukrania. Han er en ingeniør med mye erfaring med å bygge vellykkede produkter på ulike områder. Han er lidenskapelig opptatt av applikasjonens ytelse, stabilitet og tilgjengelig. En teknisk fyr med andre ord.

Funfact: Jeg fikk førsteplass i «Wingsuit Nationals».

Våre kundekonsulenter

Våre kundekonsulenter er alltid der for deg når du trenger hjelp. De svarer deg på spørsmål du måtte ha, enten det er noe du ikke får til eller noe du ikke finner frem til. Vi forsøker å svare deg på e-post innenfor en virkedag og har åpen chat fra 09.00-16.00 i høysesong for eksamen. Har du andre spørsmål eller tilbakemeldinger er du alltid velkommen til å ta kontakt på support@allvit.no.

Nora

Nora

Kundekonsulent og innholdsprodusent

Nora fullfører ved siden av stillingen sisteåret sitt på masterstudiene ved NHH der hun studerer for å bli siviløkonom. Som kundekonsulent er Nora utrolig hyggelig og møter deg alltid med tålmodighet.

Funfact: Jeg leste 48 bøker i fjor, og har som mål å lese mindre fordi jeg blir alt for obsessed med bøkene jeg leser.