Hopp til hovedinnhold
24.01.2023

Sjekk om bøkene på pensumlisten din er tilgjengelig som e-bøker 🔎

E-bøker gjør studiehverdagen lettere. Ikke bare tar de mindre plass i sekken og gir deg flere andre gode fordeler, men sjekk prisen!

Jente med en stabel fysiske pensumbøker og en Mac på pulten. Foto.
Sjekk om bøkene du har på din pensumliste er tilgjengelig som e-bøker: Hos Allvit finner du digitale pensumbøker på nett i PFD- og EPUB-format. E-bøker gir deg mange muligheter du ikke får i fysiske bøker.

Slik fungerer Allvit

Vi ønsker å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med studiene dine. Derfor tilbyr vi digitale pensumbøker i PDF- og EPUB-format 📚➡️🧑🏽‍💻

Les direkte på Allvit.no

E-bøkene leser du i nettleseren din, og du kan enkelt tilpasse leseopplevelsen som du ønsker. Du kan endre font, skriftstørrelse og justere sidedeling.

Tilpass leseopplevelsen slik at det blir enklere for deg å lære. Grafisk illustrasjon.

Søk, ta notater, markeringer og kopier tekst

Vi ønsker å bevare de samme mulighetene du har i en fysisk bok, men gjøre studiehverdagen enda mer effektiv med å legge til flere funksjoner:

  • Du kan enkelt søke etter ord og uttrykk - Tenk så kjekt på hjemmeeksamen 🤯
  • Klikke deg direkte til et ønsket kapittel ved å bruke innholdsfortegnelsen (EPUB)
  • Ta notater og markeringer direkte i teksten
    (Du beholder notatene dine også etter at lånet eller lisensen din er utløpt 🤩)
  • Du kan kopiere tekst og få med korrekt kildehenvisning, slik at du enkelt kan bruke teksten i oppgaveskriving
    (Du kan kopiere opptil 10% av teksten i bøker i EPUB-format)
Marker så mye du vil i boken uten å bekymre deg for å måtte selge den videre billigere neste semester. Grafisk illustrasjon.

Finn e-bøkene du trenger 🔎

Sjekk om bøkene du har på din pensumliste er tilgjengelig som e-bøker. Vi har over 3000 bøker fra alle de store norske forlagene tilgjengelig. Vi jobber også kontinuerlig med å utvide tilbudet vårt, og skaffe flere forlag og leverandører av bøker.

Finn bøkene du trenger ved å søke på hva som helst: Tittel, forfatter, emne eller andre viktige stikkord. Du kan også søke i bøkenes innhold før du kjøper tilgang.

Kjøp eller lei bøker

Velg om du vil kjøpe tilgang til e-boken for bare et semester, eller kjøpe den slik at du har den for alltid. Legg også merke til den studentvennlige prisen! 🤑

E-bøker kan spare deg for både penger og plass, og ikke minst gi deg en lettere studiehverdag. Kom i gang i dag og sjekk om dine pensumbøker er tilgjengelige som e-bøker.

Nyhet! 🔥 Abonner på ditt pensum

Vi har laget en ny løsning for deg som er student. Med abonnementet Allvit+ får du tilgang til omtrent 2000 bøker for prisen av 2! For mange betyr dette enda billigere tilgang til pensum, sammenliknet med å måtte kjøpe flere pensumbøker.

Sjekk om dine bøker er tilgjengelig i Allvit+ nå!

Prøv en gratis bok 🤑

Er du nysgjerrig på hvordan det er å bruke Allvit? Opprett en bruker for å lese gratis. Vi har over 150 gratis bøker tilgjengelig. Prøv Allvit i dag og opplev fordelene selv 👊🏼💥