Hopp til hovedinnhold

Tips og triks til en enklere studiehverdag

Usikker på hva du bør fokusere på utover semesteret? Vi gir deg rådene du trenger.

24.01.2023

Sjekk om bøkene du har på din pensumliste er tilgjengelige som e-bøker 👩🏼‍💻

E-bøker gjør studiehverdagen lettere. Ikke bare tar de mindre plass i sekken og gir deg flere andre gode fordeler, men sjekk prisen!

12.01.2023

Hvordan bli god til å drøfte? 👨🏻‍💻

Vet du forskjellen på drøfting og redegjørelse? Vi har oppskriften på hvordan du drøfter i akademiske oppgaver. Sikre deg bedre karakterer ved å følge denne oppskriften step-by-step.

30.11.2022

Hvordan komme gjennom hele pensum til eksamen? 😅

Føler du at pensum er så omfattende at du ikke har sjans til å komme gjennom alt før eksamen? Vi har samlet fire tips til hvordan du håndterer dette.

22.11.2022

10 tips fra sensor: Slik får du toppkarakterer i bedøk 🥇

Vi vet at bokføring er utfordrende og at det er vanskelig å huske alle formlene. Terje Berg, som både lager og retter eksamen i fagene, gir deg tipsene du trenger.

04.11.2022

Hvordan få gruppearbeidet til å fungere? 🙌🏼

Klump i magen når det informeres om gruppearbeid? Denne artikkelen gir deg den ultimate oppskriften på hvordan du kan få til et vellykket samarbeid.

25.10.2022

Lifehack for raskere kildehenvisning ⚡️

Synes du også det er stress med APA og referanseteknikk? For å ikke bruke så sykt mye tid på kildehenvisning har vi gjort det enkelt for deg.

(NB! Du finner også tipsene fra vår TikTok i bunnen av artikkelen dersom du foretrekker video)

24.10.2022

Feilene som oftest går igjen i eksamensbesvarelser 💀

Sensorenes beste tips til deg som skal ha eksamen: Ikke gjør disse gjentakende feilene vi stadig ser i eksamensbesvarelsene.

24.10.2022

Hvordan NAILE multiple choice eksamen? 💅🏼

Ikke gjør denne typiske feilen på multiple choice eksamen - Alt for mange gjør en bestemt feil, som kan gå hardt ut over resultatene dine.

(NB! Hvis du foretrekker å se videoer foran å lese, har vi lenket til tipsene på vår TikTok på bunnen av artikkelen)

Dine data – ditt valg

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies) og brukerdata til analyse og noen funksjoner. Les mer om hva slags data vi bruker, hvordan vi administrerer dem og dine rettigheter i cookie-erklæringen vår.

Du kan velge å kun ha nødvendige informasjonskapsler og brukerdata, men du kan også velge å godta alle. Slik hjelper du oss med å finne de riktige bøkene og tilpasse tjenesten for deg!