Hopp til hovedinnhold
Studer smartere med tilgang til flere bøker

Med abonnementet
Allvit+ kan du
søke
i omtrent 2000 bøker

Hvor mye koster Allvit+?

Veien videre
Velger du å automatisk fornye tilgangen til Allvit+, får du 50% studentrabatt (ordinær pris: 990,- for 3 måneder). Allvit+ betales for tre måneder av gangen og kan sies opp når som helst.

Hvordan kommer du i gang?

Har du bestemt deg? Da er du bare noen klikk unna før du har omtrent 2000 bøker i bokhylla di!Start Allvit+ nå!

Hvilke bøker er inkludert i Allvit+?

Per i dag er bøkene fra Cappelen Damm, Cappelen Damm Akademisk og Universitetsforlaget utgitt i 2022 eller tidligere inkludert. Vi jobber hele tiden med å utvide vårt tilbud. De bøkene du trenger som ikke er inkludert i abonnementet, kan du kjøpe eller leie i tillegg. Her er noen eksempler på bøker som er inkludert.

Flere spørsmål og svar

Alle som ønsker å kjøpe abonnement på faglitteratur, kan kjøpe tilgang til våre ebøker i abonnement. Det kan være studenter, ansatte i høgskole- og universiteter og andre yrker som har behov for å lese faglitteratur. Trenger din bedrift abonnement på faglitteratur? Ta kontakt med oss på support@allvit.no, så tilpasser vi et tilbud som passer din bedrift.

Nei, abonnementet betales i sin helhet med en gang, det er derfor ingen løpende utgifter å stoppe. Du har dermed tilgang til bøkene i antall måneder du inngikk abonnementet på.

Da vil du miste tilgangen til bøkene. Hvis du ønsker å beholde tilgangen til bøkene, må du enten kjøpe nytt abonnement eller leie eller kjøpe bøkene du trenger.

Du får ikke lastet ned bøkene på grunn av kopibeskyttelse og vi har ikke lov til å sende ut selve fila på bøkene. Bøkene leses direkte i nettleseren på din PC eller Mac, og kan også leses i nettleser på andre enheter.

Av ulike grunner, blant annet Bokloven, har vi ikke mulighet til å inkludere alle bøkene på allvit.no i abonnementet Allvit+.

Siden ikke alle bøker på allvit.no er inkludert i abonnementet Allvit+, er det viktig at du sjekker om bøkene du trenger er inkludert i abonnementet før du kjøper. Søk blant Allvit+-bøker for å finne ut om vi har bøkene du trenger. Alle bøker merket med er inkludert i Allvit+. Det kan hende du heller må leie eller kjøpe bøkene.

Et lite tips nr.2: Den som har abonnement får tilgang til mange nyttige bøker i tillegg til de du trenger som obligatorisk pensum, så sjekk utvalget på ditt fagområde eller bøkene om studieteknikk, metode eller oppgaveskriving 😃

Har du fortsatt spørsmål? Ta kontakt med oss i chatten nederst til venstre!