Hopp til hovedinnhold
Abonnér på
pensumbøker
Vi har laget en ny løsning for deg som er student. Med Allvit+ får du tilgang til omtrent 2000 bøker – for mange betyr dette billigere tilgang til pensum sammenlignet med å kjøpe mange pensumbøker.

Hvor mye koster Allvit+?

Hvordan kommer du i gang?

Har du bestemt deg? Da er du bare noen klikk unna før du har omtrent 2000 bøker i bokhylla di!Start Allvit+ nå!

Flere spørsmål og svar

Alle som ønsker å kjøpe abonnement på faglitteratur, kan kjøpe tilgang til våre ebøker i abonnement. Det kan være studenter, ansatte i høgskole- og universiteter og andre yrker som har behov for å lese faglitteratur. Trenger din bedrift abonnement på faglitteratur? Ta kontakt med oss på support@allvit.no, så tilpasser vi et tilbud som passer din bedrift.

Nei, abonnementet betales i sin helhet med en gang, det er derfor ingen løpende utgifter å stoppe. Du har dermed tilgang til bøkene i antall måneder du inngikk abonnementet på.

Da vil du miste tilgangen til bøkene. Hvis du ønsker å beholde tilgangen til bøkene, må du enten kjøpe nytt abonnement eller leie eller kjøpe bøkene du trenger.

Du får ikke lastet ned bøkene på grunn av kopibeskyttelse og vi har ikke lov til å sende ut selve fila på bøkene. Bøkene leses direkte i nettleseren på din PC eller Mac, og kan også leses i nettleser på andre enheter.

Av ulike grunner, blant annet Bokloven, har vi ikke mulighet til å inkludere alle bøkene på allvit.no i abonnementet Allvit+.

Siden ikke alle bøker på allvit.no er tilgjengelig i Allvit+-abonnementet, er det viktig at du sjekker om bøkene du trenger er inkludert i abonnementet før du kjøper. Søk blant Allvit+-bøker for å finne ut om vi har bøkene du trenger. Alle bøker merket med er inkludert i Allvit+. Det kan hende du heller må leie eller kjøpe bøkene.

Et lite tips nr.2: Den som har abonnement får tilgang til mange nyttige bøker i tillegg til de du trenger som obligatorisk pensum, så sjekk utvalget på ditt fagområde eller bøkene om studieteknikk, metode eller oppgaveskriving 😃

Har du fortsatt spørsmål? Ta kontakt med oss i chatten nederst til venstre!

Dine data – ditt valg

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies) og brukerdata til analyse og noen funksjoner. Les mer om hva slags data vi bruker, hvordan vi administrerer dem og dine rettigheter i cookie-erklæringen vår.

Du kan velge å kun ha nødvendige informasjonskapsler og brukerdata, men du kan også velge å godta alle. Slik hjelper du oss med å finne de riktige bøkene og tilpasse tjenesten for deg!