Hopp til hovedinnhold
14.02.2023

Slik oppnår Ole og Nora bedre studieresultater med Allvit 📈

Ole og Nora forklarer deg enkelt hvordan de bruker Allvit for å spare tid, øke læringseffekten og ikke minst forbedre karakterene sine på eksamen 👇🏼😎

Jente som studerer i fellesområde. Foto.
Det er mange gode fordeler med å studere digitalt. Legg merke til hvor ryddig og oversiktlig notatene og markeringene i e-boken er.

Finn det du leter etter raskere

Jeg bruker søkefunksjonen til å finne bestemte ord og de delene av boken jeg er på jakt etter. Da slipper jeg å bruke mye unødvendig tid på å lete i boka selv. Hvis jeg ønsker å finne et bestemt emne, kan jeg også klikke direkte på innholdsfortegnelsen. På hjemmeeksamen får jeg dermed mer tid til å faktisk skrive oppgaven. Utrolig kjekt!

// Ole (23) går andreåret på International Management.

Skjermbilde av søk i e-bok med teksten "du kan velge om du vil søke i hele boken eller bare et bestemt kapittel". Grafisk illustrasjon.

Ta gode notater og marker tekst

Jeg bruker notatfunksjonen til å skrive ned det viktigste jeg lærer. På denne måten har jeg alltid de viktigste poengene tilgjengelig på ett sted for å se gjennom dem når det nærmer seg eksamen.

Skjermbilde av notater i e-bøker med teksten "Du beholder notatene dine også etter at lånet eller lisensen din er utløpt". Grafisk illustrasjon.

Jeg markerer også de mest relevante delene av teksten, slik at jeg enkelt kan se gjennom disse når eksamen nærmer seg.

Det beste med å notere og markere i digitale bøker, er at jeg kan endre og redigere så mye jeg vil, uten at det blir kluss i boken. I tillegg kan jeg slette det jeg ikke lenger har bruk for, eller dersom jeg ikke anser det som viktig lenger.

// Nora (21) fullfører sitt siste år på forretningsjus og økonomi.

Enklere kildehenvisning og korrekt litteraturliste

Kildehenvisning trenger ikke være så stress som du tror. Visste du at du kan kopiere ut avsnitt fra e-boken og få med korrekt kildehenvisning, slik at du kan bruke teksten i oppgaveskriving? 🤯 Hva er vel raskere enn copy-paste?

I akademisk skriving er det vanlig at riktig kildehenvisning inngår som en del av vurderingskriteriene som brukes for å tildele karakterer. I de fleste tilfeller vil derfor feilaktig eller manglende kildehenvisninger kunne trekke ned karakteren, da dette kan bli ansett som en mangel på akademisk integritet og en indikasjon på plagiat.

For å sørge for riktig kildehenvisning, men samtidig ikke bruke så mye unødvendig tid på det, deler vi et lifehack for raskere kildehenvisning ⚡️

* Du kan kopiere opp til 10% av teksten i en bok i EPUB-format. Kopiering og kildehenvisningsfunksjonen er foreløpig bare tilgjengelig for EPUB-bøker.

Prøv en gratis bok 🤑

Er du nysgjerrig på hvordan det er å bruke Allvit? Opprett en bruker for å lese gratis. Vi har over 150 gratis bøker tilgjengelig. Prøv Allvit i dag og opplev fordelene selv 👊🏼💥

Student Nora. Foto.
Student Ole. Foto.