Klinisk ernæring
Beskrivelse
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.
Om boka
ISBN | 9788205572058 |
---|---|
Utgiver | Gyldendal |
Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2019 |
ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788205523937 |
Originalt format | EPUB |
Forfattere | Christine HenriksenCathrine BorchseniusKjetil Retterstøl |
Inkludert i abonnementet Allvit+ | Nei |
Tema
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.
Om boka
ISBN | 9788205572058 |
---|---|
Utgiver | Gyldendal |
Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2019 |
ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788205523937 |
Originalt format | EPUB |
Forfattere | Christine HenriksenCathrine BorchseniusKjetil Retterstøl |
Inkludert i abonnementet Allvit+ | Nei |