Hopp til hovedinnhold
bokomslag: Klinisk ernæring
Christine HenriksenCathrine Borchsenius

Klinisk ernæring

2022Bokmål254 siderOpplesing tilgjengelig
Denne boken er foreløpig ikke tilgjengelig i Allvit+
Foreløpig ikke tilgjengelig i Allvit+

Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker. Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019. Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.

ISBN9788205572058
UtgiverGyldendal
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2019
ISBN på tilsvarende papirutgave9788205523937
Originalt formatEPUB
ForfattereChristine HenriksenCathrine BorchseniusKjetil Retterstøl
Tilgjengelig for opplesingJa
Tilgjengelig i Allvit+Nei

Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker. Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019. Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.

Om boka

ISBN9788205572058
UtgiverGyldendal
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2019
ISBN på tilsvarende papirutgave9788205523937
Originalt formatEPUB
ForfattereChristine HenriksenCathrine BorchseniusKjetil Retterstøl
Tilgjengelig for opplesingJa
Tilgjengelig i Allvit+Nei

Tema

Dine data – ditt valg

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies) og brukerdata til analyse og noen funksjoner. Les mer om hva slags data vi bruker, hvordan vi administrerer dem og dine rettigheter i cookie-erklæringen vår.

Du kan velge å kun ha nødvendige informasjonskapsler og brukerdata, men du kan også velge å godta alle. Slik hjelper du oss med å finne de riktige bøkene og tilpasse tjenesten for deg!