Iver B. Neumann (red.)Thomas Ugelvik (red.)
Mat/viten : tekster fra kunnskapens kjøkken
2020Bokmål238 sider
Denne boka er inkludert i abonnementet Allvit+
Visste du at du kan abonnere på pensumbøker og få tilgang til denne og omtrent 2000 andre bøker?Les mer om Allvit+| ISBN | 9788215044347 |
|---|---|
| Utgiver | Universitetsforlaget |
| Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2012 |
| ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788215018249 |
| Originalt format | |
| Redaktører | Iver B. NeumannThomas Ugelvik |
| Inkludert i abonnementet Allvit+ | Ja |
Denne boka er inkludert i abonnementet Allvit+
Visste du at du kan abonnere på pensumbøker og få tilgang til denne og omtrent 2000 andre bøker?Les mer om Allvit+Om boka
| ISBN | 9788215044347 |
|---|---|
| Utgiver | Universitetsforlaget |
| Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2012 |
| ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788215018249 |
| Originalt format | |
| Redaktører | Iver B. NeumannThomas Ugelvik |
| Inkludert i abonnementet Allvit+ | Ja |
