Epilepsi : behandling med mat, miljø og Mozart
Beskrivelse
Epilepsi er en av de aller vanligste hjernesykdommene, men en tredel av epilepsirammede får ikke tilstrekkelig anfallsreduksjon med medikamenter. I tillegg opplever mange utålelige bivirkninger av dem.
Hva kan slike pasienter gjøre for å bli bedre?
Det finnes et stort antall tiltak når det gjelder kosthold, næringsstoffer, urter og annet som gjennom forskning og klinisk erfaring er lovende. Bare litt av dette tilbys av det offentlige helsevesenet.
Forfatteren presenterer her en oversikt over tiltak fortvilte epilepsirammede kan forsøke for å bli bedre - både i samarbeid med legen sin og på egenhånd.
Om boka
ISBN | 9788215062532 |
---|---|
Utgiver | Universitetsforlaget |
Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2022 |
ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788215062266 |
Originalt format | EPUB |
Forfattere | Iver Mysterud |
Tilgjengelig for opplesing | Ja |
Tilgjengelig i Allvit+ | Ja |
Tema
Epilepsi er en av de aller vanligste hjernesykdommene, men en tredel av epilepsirammede får ikke tilstrekkelig anfallsreduksjon med medikamenter. I tillegg opplever mange utålelige bivirkninger av dem.
Hva kan slike pasienter gjøre for å bli bedre?
Det finnes et stort antall tiltak når det gjelder kosthold, næringsstoffer, urter og annet som gjennom forskning og klinisk erfaring er lovende. Bare litt av dette tilbys av det offentlige helsevesenet.
Forfatteren presenterer her en oversikt over tiltak fortvilte epilepsirammede kan forsøke for å bli bedre - både i samarbeid med legen sin og på egenhånd.
Om boka
ISBN | 9788215062532 |
---|---|
Utgiver | Universitetsforlaget |
Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2022 |
ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788215062266 |
Originalt format | EPUB |
Forfattere | Iver Mysterud |
Tilgjengelig for opplesing | Ja |
Tilgjengelig i Allvit+ | Ja |