Hopp til hovedinnhold
bokomslag: Norske matvarer : verdier, muligheter og utfordringer : en artikkelsamling basert på NFR-prosjektet Eco-values as product quality attributes in manufacturing of agricultural food ingredients (Eco-prosjektet)
Nina M. Iversen (red.)Leif E. Hem (red.)

Norske matvarer : verdier, muligheter og utfordringer : en artikkelsamling basert på NFR-prosjektet Eco-values as product quality attributes in manufacturing of agricultural food ingredients (Eco-prosjektet)

2019Bokmål282 sider
Ikke inkludert i abonnementet Allvit+

Henter bokas beskrivelse

ISBN9788245029444
UtgiverFagbokforlaget
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2015
ISBN på tilsvarende papirutgave9788245018448
Originalt formatPDF
RedaktørerNina M. IversenLeif E. HemBjørn MyskjaTor-Henning Iversen
Inkludert i abonnementet Allvit+Nei

Henter bokas beskrivelse

Om boka

ISBN9788245029444
UtgiverFagbokforlaget
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2015
ISBN på tilsvarende papirutgave9788245018448
Originalt formatPDF
RedaktørerNina M. IversenLeif E. HemBjørn MyskjaTor-Henning Iversen
Inkludert i abonnementet Allvit+Nei

Fagområde