Nina M. Iversen (red.)Leif E. Hem (red.)
Norske matvarer : verdier, muligheter og utfordringer : en artikkelsamling basert på NFR-prosjektet Eco-values as product quality attributes in manufacturing of agricultural food ingredients (Eco-prosjektet)
2019Bokmål282 sider
Ikke inkludert i abonnementet Allvit+
Beskrivelse
Henter bokas beskrivelse
Om boka
ISBN | 9788245029444 |
---|---|
Utgiver | Fagbokforlaget |
Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2015 |
ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788245018448 |
Originalt format | |
Redaktører | Nina M. IversenLeif E. HemBjørn MyskjaTor-Henning Iversen |
Inkludert i abonnementet Allvit+ | Nei |
Henter bokas beskrivelse
Om boka
ISBN | 9788245029444 |
---|---|
Utgiver | Fagbokforlaget |
Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2015 |
ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788245018448 |
Originalt format | |
Redaktører | Nina M. IversenLeif E. HemBjørn MyskjaTor-Henning Iversen |
Inkludert i abonnementet Allvit+ | Nei |