Nina M. Iversen (red.)Leif E. Hem (red.)
Norske matvarer : verdier, muligheter og utfordringer : en artikkelsamling basert på NFR-prosjektet Eco-values as product quality attributes in manufacturing of agricultural food ingredients (Eco-prosjektet)
2019Bokmål282 sider
Ikke inkludert i abonnementet Allvit+
| ISBN | 9788245029444 |
|---|---|
| Utgiver | Fagbokforlaget |
| Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2015 |
| ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788245018448 |
| Originalt format | |
| Redaktører | Nina M. IversenLeif E. HemBjørn MyskjaTor-Henning Iversen |
| Inkludert i abonnementet Allvit+ | Nei |
Om boka
| ISBN | 9788245029444 |
|---|---|
| Utgiver | Fagbokforlaget |
| Utgaveopplysning | 1. e-bokutgave tilsvarer 1. trykte utgave 2015 |
| ISBN på tilsvarende papirutgave | 9788245018448 |
| Originalt format | |
| Redaktører | Nina M. IversenLeif E. HemBjørn MyskjaTor-Henning Iversen |
| Inkludert i abonnementet Allvit+ | Nei |
