Hopp til hovedinnhold
23.11.2023

Dette sier Håland om Allvit 💬

Victor Håland, en dedikert bruker av Allvit, deler sine innsikter og erfaringer med plattformen. Med sin akademiske nysgjerrighet og effektivitet, gir jusstudenten oss en unik titt inn i hvordan Allvit har forvandlet hans studievaner og læringsprosess.

Student som ser på utvalget e-bøker på Allvit. Foto.
"Muligheten til å søke opp ord eller setninger direkte i teksten, i stedet for å bla gjennom fysiske sider, har vært en game-changer" sier Victor Haaland.

Hålands møte med Allvit 🧑🏼‍💻

Hålands første møte med Allvit var et resultat av et enkelt nettsøk etter en e-bok, noe som ledet til at han oppdaget Allvits omfattende digitale bibliotek. Det som fascinerte han mest var mengden tilgjengelige e-bøker og muligheten til å skape sitt eget digitale bibliotek. Allvit har siden da effektivisert hans studiehverdag betraktelig.

Sammensetning av tekst hvor det fremheves et sitat fra artikkelen og foto. Grafisk illustrasjon.

Tidsbesparende studieteknikker ⏰

For jusstudenten har Allvits digitale format og søkefunksjonen i bøkene spart han for verdifull tid. Muligheten til å søke opp ord eller setninger direkte i teksten, i stedet for å bla gjennom fysiske sider, har vært en game-changer. Videre har muligheten til å kopiere tekst fra e-bøkene for å lage notater i Lovdata Pro bidratt til en mer effektiv studieprosess.

Les også: Hva er egentlig en e-bok?

Hålands tre favorittfunksjoner 🔎

Når det kommer til de funksjonene Håland verdsetter mest ved Allvit, trekker han frem tre nøkkelelementer:

  1. Mobilitet: Fleksibiliteten til å ta med Allvit hvor som helst.
  2. Søkefunksjon: Muligheten til å raskt finne spesifikke ord eller setninger.
  3. Kopiering av tekst: Muligheten til å kopiere og lime tekst for å enklere ta gode notater.

Videre sier jusstudenten, som har brukt Allvit 115 av de siste 180 dagene, følgende:

"Jeg har en murstein av en bok på over tusen sider -  "tingsrett" - som jeg er veldig glad for at jeg slipper å drasse rundt".

Disse funksjonene understreker Allvits rolle som en tidsbesparende og fleksibel læringsressurs 🙏🏼

Sjekk også ut et lifehack for raskere og automatisk kildehenvisning.

Digitale pensumbøker er fremtiden 🚀

Videre måtte vi spørre Victor hva han tenker om fremtiden til online læringsplattformer og e-bøker som Allvit?

"Fremtiden er online! Det er både miljøvennlig, tidsbesparende og fleksibelt. Du slipper også bøker som mugner eller brenner opp. Biblioteket ditt kan ikke brennes ned, slik som det kongelige bilioteket i antikkens Alexandria" legger han til.

Håland ser også for seg en økende integrasjon av flere bøker i sitt digitale bibliotek, og uttrykker videre at abonnement-funksjonen sannsynligvis vil være med han videre i jobbsammenheng. Videre trekker han frem kundeservicen som et spesifikt øyeblikk som har hatt positiv effekt på studiehverdagen hans:

"Det har alltid vært usedvanlig imøtekommende kundeservice! Du får ikke bare svar på spørsmålet, men blir også i godt humør 😊"

Hans avsluttende råd til andre studenter som vurderer å bruke Allvit er enkelt og direkte: "Bare prøv det. Deretter er det ingen vei tilbake."