Hopp til hovedinnhold
22.11.2022

10 tips fra sensor: Slik får du toppkarakter i bedøk/økonomistyring 🥇

Vi vet at bokføring er utfordrende og at det er vanskelig å huske alle formlene. Vi har intervjuet Terje Berg, som både lager og retter eksamen i fagene. Han gir deg tipsene du trenger.

Foreleser Terje Berg. Foto.
Vi har intervjuet Terje Berg - han som både lager og retter eksamen i bedriftsøkonomi og økonomistyring. Han gir deg 10 tips til hvordan du får toppkarakterer i bedøk/økonomistyring.

Vi sørger for at du skal føle deg klar til bedøk-eksamen

Vi har spurt studenter rundt omkring i landet hva de synes er utfordrende og vanskelig med bedriftsøkonomi og økonomistyring. De fleste svarte at det er vanskelig å huske alle formlene, og det å vite hvor man skal føre inn de forskjellige kostnadene og inntektene ut fra det som står i oppgaveteksten. I tillegg oppga de fleste at de synes bokføring generelt er vanskelig.

Vi har derfor intervjuet Terje Berg, forfatteren av “Grunnleggende økonomistyring”, foreleser og sensor for å finne ut av

1) Feilene som oftest går igjen i eksamensbesvarelsene
2) Hva som skal til for å få toppkarakter i bedøk/økonomistyring
3) Hva som skiller en C fra en A
4) I tillegg avslører Terje sine egne huskeregler 🤫

Terje gir mange gode tips til både forberedelser og hvordan du skal strukturere oppgaven din på selve eksamen. Dette er et intervju du ikke vil gå glipp av hvis du ønsker å få god karakter i bedøk/økonomistyring.