Hopp til hovedinnhold
22.11.2022

10 tips fra sensor: Slik får du toppkarakterer i bedøk 🥇

Vi vet at bokføring er utfordrende og at det er vanskelig å huske alle formlene. Terje Berg, som både lager og retter eksamen i fagene, gir deg tipsene du trenger.

Terje Berg er avbildet foran en tavle hvor han holder white-board tusjer i hånden og forklarer hvordan du får toppkarakterer i bedriftsøkonomi og økonomistyring. På bildet ser du også en snakkeboble hvor det står "10 tips fra sensor: Slik får du toppkarakterer i bedøk/økonomistyring". Nede i høyre hjørne ser du den gule logoen til Allvit.

Vi har intervjuet Terje Berg - han som både lager og retter eksamen i bedriftsøkonomi og økonomistyring. Han gir deg 10 tips til hvordan du får toppkarakterer i bedøk/økonomistyring.

Vi sørger for at du skal føle deg klar til eksamen

Vi har spurt studenter rundt omkring i landet hva de synes er utfordrende og vanskelig med bedriftsøkonomi og økonomistyring. De fleste svarte at det er vanskelig å huske alle formlene, og det å vite hvor man skal føre inn de forskjellige kostnadene og inntektene ut fra det som står i oppgaveteksten. I tillegg oppga de fleste at de synes bokføring generelt er vanskelig.

Vi har derfor intervjuet Terje Berg, forfatteren av “Grunnleggende økonomistyring”, foreleser og sensor for å finne ut av

1) Feilene som oftest går igjen i eksamensbesvarelsene
2) Hva som skal til for å få toppkarakter i faget
3) Hva som skiller en C fra en A
4) I tillegg avslører Terje sine egne huskeregler 🤫

Terje gir mange gode tips til både forberedelser og hvordan du skal strukturere oppgaven din på selve eksamen. Dette er et intervju du ikke vil gå glipp av hvis du ønsker å få god karakter i bedøk/økonomistyring.

Dine data – ditt valg

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies) og brukerdata til analyse og noen funksjoner. Les mer om hva slags data vi bruker, hvordan vi administrerer dem og dine rettigheter i cookie-erklæringen vår.

Du kan velge å kun ha nødvendige informasjonskapsler og brukerdata, men du kan også velge å godta alle. Slik hjelper du oss med å finne de riktige bøkene og tilpasse tjenesten for deg!