Hopp til hovedinnhold
bokomslag: Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie ØvrebøDagrun Engeset

Fagdidaktikk i mat og helse

2020Bokmål205 siderOpplesing tilgjengelig
Denne boka er inkludert i abonnementet Allvit+
Visste du at du kan abonnere på pensumbøker og få tilgang til denne og omtrent 2000 andre bøker?Les mer om Allvit+

Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget.

Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter.

Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.

ISBN9788202689124
UtgiverCappelen Damm akademisk
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 2. trykte utgave 2020
ISBN på tilsvarende papirutgave9788202658588
Originalt formatPDF
ForfattereElse Marie ØvrebøDagrun Engeset
Tilgjengelig for opplesingJa
Inkludert i abonnementet Allvit+Ja
Denne boka er inkludert i abonnementet Allvit+
Visste du at du kan abonnere på pensumbøker og få tilgang til denne og omtrent 2000 andre bøker?Les mer om Allvit+

Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget.

Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter.

Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.

Om boka

ISBN9788202689124
UtgiverCappelen Damm akademisk
Utgaveopplysning1. e-bokutgave tilsvarer 2. trykte utgave 2020
ISBN på tilsvarende papirutgave9788202658588
Originalt formatPDF
ForfattereElse Marie ØvrebøDagrun Engeset
Tilgjengelig for opplesingJa
Inkludert i abonnementet Allvit+Ja

Fagområde